Hjælp til internet

Hvordan skifter jeg navn og adgangskode til min wi-fi-forbindelse?

Sådan skifter du navn og adgangskoden til din Wi-fi-forbindelse

2. Klik på Bredbånd under Mine abonnementer.

3. Scroll ned på siden indtil du når Dit trådløse netværk.

4. Find punktet Netværksnavn og netværksnøgle og klik så Rediger.

5. I feltet Netværksnavn (mit wifi) kan du skrive det nye navn til dit wi-fi.

• Netværksnavnet skal være mellem 4 og 20 tegn langt.

6. I feltet Netværksnøgle (password) kan du skrive den nye adgangskode til dit wi-fi.

• Adgangskoden skal være mellem 8 og 16 tegn og må ikke indeholde mellemrum.

7. Afslut ved at klikke på Gem.

For at skifte navn og adgangskoden til dit netværk, skal du logge ind i dit modem. Det kan du gøre ved at skrive lokal IP-adressen 192.168.1.1. i adressefeltet i din browser, ligesom når du skal tilgå en almindelige hjemmeside. Her vil du blive bedt om at indtaste Username og Password:

Username: Admin
Password: Serienummeret, der står i bunden af modemmet, markeret med S/N.

Trådløs netværk

Når du modtager dit modem, er den sat op med et standard netværksnavn (SSID) og en standard adgangskode (WPA). Du finder typisk netværksnavn og adgangskode på et mærkat i bunden af eller bag på dit modem. Vi anbefaler, at du ændrer netværksnavnet og adgangskoden til noget, der er mere personligt.

• Via dit modems administrationsside klikker du ind under Network Settings  og vælger Wireless
  • Angiv et Netværksnavn (SSID)  for din trådløse forbindelse. Netværksnavnet er det navn, der vises, når du eksempelvis søger efter trådløse netværk fra din mobil, tablet eller computer. Hvis dit modem understøtter både 2.4GHz og 5GHz, skal du typisk give begge netværk et navn
  • Vælg et sikkerhedsniveau for dit netværk. Vi anbefaler, at du bruger  WPA2-PSK  eller  WPA-PSK
  • Angiv en  Adgangskode (WPA)  for dit trådløse netværk. Vi anbefaler, at adgangskoden er på minimum 8 tegn og indeholder både store og små bogstaver samt tal. Undlad at bruge æ, ø og å.