Hvordan skifter jeg navn og adgangskode til min wi-fi-forbindelse?

Du kan selv skifte både navn og/eller adgangskode til dit wi-fi.

Når du skifter navn og/eller adgangskode til dit wi-fi, skal du opdatere oplysningerne på de enheder, som du bruger dit wi-fi med (for eksempel din smartphone eller pc).

Skift navn og adgangskode til dit wi-fi via Mit YouSee

1. Gå til Mit YouSee og log ind.

Start med at logge ind på Mit YouSee
2. Klik på Bredbånd under Mine abonnementer.
Vælg menupunktet Bredbånd

3. Scroll ned på siden indtil du når Dit trådløse netværk.

4. Find punktet Netværksnavn og netværksnøgle og klik så Rediger.

Vælg Rediger ved Netværksnavn og netværksnøgle

5. I feltet Netværksnavn (mit wifi) kan du skrive det nye navn til dit wi-fi.

• Netværksnavnet skal være mellem 4 og 20 tegn langt.

6. I feltet Netværksnøgle (password) kan du skrive den nye adgangskode til dit wi-fi.

• Adgangskoden skal være mellem 8 og 16 tegn og må ikke indeholde mellemrum.

7. Afslut ved at klikke på Gem.

Du kan nu ændre navn og kode til din trådløse forbindelse