Opsæt Bridge mode til Sagemcom F@st 3890V2 og V3

Vi har desværre ikke support på opsætning af Bridge mode, men vi vil så gerne hjælpe. Derfor har vi lavet en guide, som vi håber, kan hjælpe dig på rette vej. Ellers kan du måske finde mere hjælp i vores forum.

1. Skriv 192.168.0.1. i adressefeltet i din browser og tryk Enter.

Browser
  1. Skriv admin i feltet Brugernavn, dit Admin password i feltet Kodeord og tryk Login. Dit Admin password står på din router.

Sagemcom Fast 3890v2 +v3 - Login
  1. Tryk på fanen Avanceret.

1. Tryk på fanen NAT Modes.

2. Under Device Mode vælger du Bridge Mode.

3. Tryk på Gem indstillinger.

Hvis du vil sætte routeren tilbage i router-mode, skal du nulstille routeren.

Bridge mode - med ikoner