Hvordan tilslutter jeg en separat router?

1. Find modemmets ip-adresse under bunden af dit modem. Ip-adressen står efter http://

2. Åbn din internetbrowser, og skriv ip-adressen i adressefeltet. Tryk så på Enter på tastaturet.

3. Skriv "admin" i feltet Username, og skriv "password" i feltet Password.

4. Klik på OK.

Log ind med oplysningerne admin - password

5. Klik på NAT i menuen til venstre.

Vælg NAT nederst i venstrehåndsmenuen

6. Fjern fluebenet i Turn NAT on, og klik på Apply.

Fjern markeringen i Turn Nat On og godkend ved at trykke på Apply

7. Modemmet vil nu genstarte. Når det er genstartet, skal du klikke på Logout nederst i menuen til venstre.

8. Gå til YouSee Aktiveringsportal for at aktivere din separate router. Vejledningen finder du på skærmen.

Afslut ved at trykke på Logout

Når du tilslutter en separat router, er det vigtigt at bruge de rigtige sikkerhedsindstillinger samt en sikker adgangskode til routeren, så udvedkommende ikke får adgang.

Læs YouSee's udmelding om wi-fi sårbarhed

Har du brug for mere hjælp? Så kan du stille spørgsmål på YouSee Forum.