Hvordan tilslutter jeg en separat router?

1. Åbn din browser, og skriv 192.168.0.1 i adressefeltet. Tryk på Enter på dit tastatur.

2. Skriv "admin" i feltet Username, og skriv "password" i feltet Password.

3. Klik på OK.

3. Klik på fanen Advanced øverst i opsætningsmenuen.

4. Klik på Administration i menuen til venstre, og vælg herefter Router Mode.

5. Sæt Router Mode til No, og klik på Apply.

6. Gå til YouSee Aktiveringsportal for at aktivere din separate router. Vejledningen finder du på skærmen.

Bemærk, at hvis du senere ønsker at slå router-funktionen til igen, skal du bruge ip-adressen 192.168.100.1 i browserens adressefelt for at komme ind i opsætningsmenuen.

Når du tilslutter en separat router, er det vigtigt at bruge de rigtige sikkerhedsindstillinger samt en sikker adgangskode til routeren, så uvedkommende ikke får adgang.

Læs YouSee's udmelding om wi-fi sårbarhed

Har du brug for mere hjælp? Så kan du stille spørgsmål på YouSee Forum.