Vælg styresystem

Hvordan afinstallerer jeg sikkerhedspakken på pc?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt en sikkerhedspakke før d. 12. juni 2017. Har du købt en sikkerhedspakke eller et bredbåndsabonnement efter den 11. juni, så kan du finde hjælp her.

Afinstallér sikkerhedspakken i Windows

1. Klik på Start.
  2. Klik på Kontrolpanel.
  3. Find Programmer og klik på Fjern programmer.
  4. Find YouSee Sikkerhedspakke i oversigten.
  5. Højreklik på programmet og klik på Fjern.
  6. Afinstallationsprogrammet fjerner nu programmet fra din pc.

Oplever du problemer med afinstallation af YouSee Sikkerhedspakke, kan du køre afinstallationsprogram fra F-Secure.

Bemærk, at du kun skal bruge dette værktøj som en sidste udvej, hvis du ikke er i stand til at fjerne produktet via den normale afinstallationsmetode.

Kør afstallationsprogram fra F-Secure

Afinstallér YouSee Sikkerhedspakke i Mac OS

1. Klik på Finder.
  2. Klik på Programmer.
  3. Find YouSee Sikkerhedspakke i oversigten.
  4. Tryk på pilen ud for programmet.
  5. Klik på Uninstall.
  6. Afinstallationsprogrammet fjerner nu programmet fra din pc.