Vælg styresystem

Hvordan afinstallerer jeg sikkerhedspakken på pc?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt en sikkerhedspakke før 12. juni 2017.
Har du købt en sikkerhedspakke eller et bredbåndsabonnement efter den 11. juni, så kan du finde hjælp her.

1. Klik på Start.
  2. Klik på Kontrolpanel.
  3. Find Programmer.
  4. Klik på Fjern programmer.
  5. Find YouSee Sikkerhedspakke i oversigten.
  6. Højreklik på programmet og klik på Fjern.
  7. Afinstallationsprogrammet fjerner nu programmet fra din pc.

Oplever du problemer med afinstallation af YouSee Sikkerhedspakke købt før 12. juni 2017, kan du køre afinstallationsprogram fra F-Secure.

Det er dog vigtigt, at du bruger dette værktøj som sidste udvej.

Kør afinstallationsprogrammet fra F-Secure