Spørgsmål og svar til YouSee Sikkerhedspakken

• Til mobil og tablet henter du appen YouSee Sikkerhedspakke i App Store eller Play Store.

• Til PC og Mac henter du sikkerhedspakken under Bredbånd i Mit YouSee.

• Til PC administrerer du din sikkerhedspakke gennem Mit YouSee under Bredbånd i venstre-menuen.

• Til mobil og tablet administrerer du din sikkerhedspakke i YouSee Sikkerhedspakke-appen. Du kan også administrere sikkerhedspakken i din browser, på samme måde som på PC.

• Du skal bruge én licens pr. enhed.

• Bruger du ikke længere en enhed, så kan du frigive licensen fra enheden og bruge den på en ny enhed.

• Du kan se i Mit YouSee, hvor mange licenser du har til din sikkerhedspakke, det afhænger nemlig af dit abonnement. Uanset hvor mange du har i dag, kan vi hjælpe dig med at opgradere, så du har 10 licenser til, du kan bruge.

• Har du lyst til at købe sikkerhedspakken eller ekstra licenser, så kontakt os.

1. I YouSee Sikkerhedspakken trykker du på Tilføj enhed.

2. Vælg Min enhed eller En andens enhed.

3. Vælg enhedstype.

4. Skriv mail-adressen eller telefonnummeret på den person, som du vil give en licens.

• Det gør du ved at bruge den indbyggede browser i appen YouSee Sikkerhedspakke.