Spørgsmål og svar om Sikkerhedspakken

Bemærk, at denne guide er til dig, som har købt bredbåndsabonnement eller en sikkehredspakke efter 11. juni 2017.

Er du eksisterende kunde, men ikke har en sikkerhedspakke, så har du mulighed for at tilkøbe den.
Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Hvor mange licenser er der som standard inkluderet i Sikkerhedspakken?
Du får som standard 3 licenser, som kan bruges til din pc, Mac, tablets og smartphones. Du har dog mulighed for at tilkøbe flere licenser som tillægspakker. Du kan i alt have op til 20 licenser.
Ønsker du at købe flere licenser, kan du ringe til os på 70 70 40 40.

Hvor mange licenser til sikkerhedspakken skal jeg bruge, hvis jeg gerne gerne vil have sikret en mobil, en tablet og en pc?
I det tilfælde skal du bruge 3 licenser – en licens pr. enhed

Er der noget, jeg som mobilkunde skal være særligt opmærksomme på, for at få fuld sikkerhed på min mobil?
Ja. For at være beskyttet på din mobil, skal du bruge den indbyggede browser i App’en når du er på nettet.

Hvor administrerer jeg min sikkerhedspakke?
Du styrer din sikkerhedspakke ved hjælp af et administrationsværktøj, som du finder på Mit YouSee

Hvilke enheder kan jeg beskytte?
Du vælger fuldstændig selv hvem, der skal tildeles en licens. Det kan være alt fra familiemedlemmer til venner og kolleger.