Hvordan giver jeg en licens til familiemedlem eller en ven?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.
Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

YouSee Sikkerhedspakken giver dig mulighed for at få beskytte dig selv og dine nærmeste. Du kan derfor give en licens videre til eksempelvis et familiemedlem eller en ven.

For at videregive en af dine licenser, skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du skal så finde dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken. Når du har fundet det, skal du bruge muligheden Tilføj Enhed. Vælg herefter Min enhed.

Du indtaster så mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, der skal beskyttes. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil, så skal man benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.