Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan installerer jeg sikkerhedspakken?

Bemærk, at denne guide er til dig, som har købt bredbåndsabonnement eller en sikkehredspakke efter 11. juni 2017.

Er du eksisterende kunde, men ikke har en sikkerhedspakke, så har du mulighed for at tilkøbe den.
Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Du starter installationen ved at trykke på Installer nu i den velkomstmail, du har modtaget fra os.

Programmet registrerer selv, hvilken type enhed du er på, og sørger for, at du får installeret den app, der passer til din mobil eller tablet.

Følg vejledningen på skærmen.

Hvornår kan jeg installere Sikkerhedspakken på flere enheder?

For at bruge dine licenser til at beskytte flere af dine enheder eller for at videre give en licens til andre brugere, skal du have adgang til Mit YouSee.

Modtager du dit bredbånd via kabel-tv-stikket (Coax) får du automatisk dit login fremsendt via e-mail.

Modtager du dit bredbånd via telefonstikket (DSL), skal du selv oprette et login til Mit YouSee. Du kan så bruge dit YouSee login til at administrere dine licenser, når dit bredbånd fra YouSee er oppe at køre.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på flere af mine enheder

Det er vigtigt at være godt beskyttet på alle dine enheder, du bruger på internettet.

For at installere på flere enheder skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du finder dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken, under Bredbånd.

På administrationssiden vælger du Tilføj enhed, hvorefter du følger guiden, hvis du vil installerer sikkerhedspakken på dit barns enhed eller hvis du ønsker at give en licens til et familiemedlem eller en ven.