Hvordan installerer jeg sikkerhedspakken på mit barns enhed?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

YouSee Sikkerhedspakken giver dig forældrekontrol så du kan sikre, at dine børn er godt beskyttet mod skadeligt eller upassende online-indhold.

For at aktivere en af dine licenser, skal du besøge Mit YouSee, hvor du finder Sikkerhedspakken under Bredbånd. Det er herfra du administrerer dine licenser.

Find dit administrationsværktøj og vælg Tilføj Enhed.

Du skal så vælge Mit barns enhed, og vælg om det er en tablet, mobil eller computer, du ønsker at beskytte. Du skal installere Sikkerhedspakken fra et link, som du sender på e-mail eller sms. Du skal derfor finde ud af, hvordan du kan åbne dette link fra den valgte enhed, og indtaste e-mailadresse eller mobilnummer, som du kan sende til den enhed, som skal have licensen. Derefter bliver aktiveringslinket sendt til dit barns enhed. Nu skal du følge instruktionerne for at installere Sikkerhedspakken på dit barns enhed.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening, som du finder i Mit YouSee.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil, så skal man benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.