Spørgsmål og svar til sikkerhedspakken

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter 11. juni 2017.

Hvor mange licenser er der som standard inkluderet i Sikkerhedspakken?
Du får som standard 3 licenser, som kan bruges til din pc, Mac, tablet og smartphone. Du har dog mulighed for at tilkøbe flere licenser som tillægspakker. Du kan i alt have op til 20 licenser.

Hvor mange licenser til sikkerhedspakken skal jeg bruge, hvis jeg gerne gerne vil have sikret en mobil, en tablet og en pc?
I det tilfælde skal du bruge 3 licenser – en licens pr. enhed.

Er der noget, jeg som mobilkunde skal være særligt opmærksomme på, for at få fuld sikkerhed på min mobil?
Ja. For at være beskyttet på din mobil, skal du bruge den indbyggede browser i App’en når du er på nettet.

Hvor administrerer jeg min sikkerhedspakke?
Du styrer din sikkerhedspakke ved hjælp af et administrationsværktøj, som du finder på Mit YouSee.

Hvilke enheder kan jeg beskytte?
Du vælger fuldstændig selv hvem, der skal tildeles en licens. Det kan være alt fra familiemedlemmer til venner og kolleger.

Har du bredbånd, men ikke sikkerhedspakken, kan du bestille den ved at ringe til kundeservice på 70 70 40 40.