Hvordan giver jeg en licens til et familiemedlem eller en ven?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Du kan give en licens til YouSee Sikkerhedspakke videre til et familiemedlem eller en ven.

1. Log ind via Mit YouSee, hvor du kan administrere dine licenser.
  2. Gå til administrationsværktøj for sikkerhedspakken.
  3. Klik Tilføj Enhed.
  4. Vælg Min Enhed.
  5. Skriv mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, du ønsker at beskytte.

Personen du har sendt aktiveringslinket til, skal aktivere licensen på den enhed, de ønsker at beskytte.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening.

Har du ikke en sikkerhedspakke, kan du ringe til kundeservice på 70 70 40 40 og bestille en.

Bemærk, installerer du sikkerhedspakken på en mobil, skal du bruge den indbyggede browser i sikkerhedspakken, for at være beskyttet.

Læs mere om, hvor du finder browseren i sikkerhedspakken