Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan installerer jeg min sikkerhedspakke?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Du får flere licenser med din sikkerhedspakke fra YouSee. Efter du har installeret en licens på din egen computer, mobil eller tablet, kan du give de andre licenser til dit barn, et familiemedlem eller en ven.

Del 1: Aktivér licens

1. Åbn den velkomstmail du har fået fra os.
  2. Tryk Installér nu.
  3. Programmet registrerer selv, hvilken type enhed, du er på, og sørger for, at du får installeret den app, der passer til din iPhone eller iPad.

Del 2: Installér sikkerhedspakken

1. Markér Jeg accepterer ....
  2. Tryk på knappen Accepter.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Mangler du sikkerhedspakken?

Har du Bredbånd gennem YouSee, men ikke sikkerhedspakken, kan du bestille den ved at ringe til os på 70 70 40 40.

Hvordan installere jeg på flere af mine enheder?

Del 1: Find og send licens

1. Log ind i Mit YouSee
  2. Gå til Bredbånd.
  3. Scroll ned til Sikkerhedspakken.
  4. Tryk på Administrer licenser.
  5. Vælg Tilføj Enhed.
  6. Vælg Min Enhed.
  7. Indtast mailadresse eller telefonnummer, så du kan åbne velkomstmailen på den enhed, du ønsker at beskytte.
  8. Der bliver nu sendt information med aktiveringslink.

Del 2: Installér sikkerhedspakke

1. Åbn velkomstmail / velkomst sms på den enhed, du ønsker at beskytte.
  2. Tryk på aktiveringslinket.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Se også