Hvordan giver jeg en licens til mit barn?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

YouSee Sikkerhedspakke giver dig forældrekontrol, så du kan sikre, at dine børn er godt beskyttet mod skadeligt eller upassende online-indhold.

Del 1: Send licens:

1. Log ind i Mit YouSee.
  2. Gå til Bredbånd.
  3. Scroll ned til Sikkerhedspakken.
  4. Klik på Administér dine licenser her.
  5. Log ind i Administrationsmodulet.
  6. Klik på Tilføj Enhed.
  7. Vælg Mit barns enhed.
  8. Vælg om du vil installere på en mobil, tablet eller pc.
  9. Send aktiveringslink til den mailadresse eller telefonnummer, hvor du skal installere sikkerhedspakken (du skal åbne linket på den enhed, som du ønsker at beskytte).

Del 2: Aktivér og installér licens:

1. Find den mobil, tablet eller pc, som du ønsker at beskytte.
  2. Åbn linket til aktivering af licensen, som du sendte tidligere.
  3. Følg de viste trin i installationsguiden.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug, i Sikkerhedspakkens selvbetjening, som du finder i Mit YouSee.

Bemærk, installerer du sikkerhedspakken på en mobil, skal du bruge den indbyggede browser i sikkerhedspakken, for at være beskyttet.

Læs mere om, hvor du finder browseren i sikkerhedspakken