Vælg medie

Hvordan vil du foretrække at få hjælp?

Hvordan bruger jeg sikkerhedspakken på Mac?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Har du købt YouSee Bredbånd efter 11. juni 2017 følger YouSee Sikkerhedspakken med i dit abonnement.

Da du modtager en velkomstmail med dit login, så skal du have en mailadresse for at komme i gang med Sikkerhedspakken.

Kom i gang med at bruge YouSee Sikkerhedspakken

Jeg vil installere Sikkerhedspakken

Jeg vil scanne min Mac for virus

Jeg vil i gang med at beskytte flere enheder

Jeg vil installere på mit barns enhed

Jeg vil installere på andres enheder

Jeg vil vide mere om de tekniske krav

Jeg vil vide mere om Sikkerhedspakken

Hjælpevideo: Sådan installerer du din Sikkerhedspakke

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på min Mac

Sikkerhedspakken består af en række sikkerhedslicenser, som du skal installere på de enheder, du ønsker at beskytte. Derfor er det første, du skal gøre at aktivere dine licenser. Det gør du ved at trykke Installer nu i den velkomstmail, du har modtaget fra os.

Starter du installationen på din Mac, bliver du bedt om at hente sikkerhedsprogrammet ned på din computer.

Herefter klikker du på Gem fil. Når filen er gemt, skal du åbne den. Installationen starter herefter.
Installer nu din Sikkerhedspakke

For at installere Sikkerhedspakken skal du nu følge vejledningen på skærmen.

Når installationen er færdig, så kan du bruge din sikkerhedspakke.

Vi anbefaler, at du starter med at køre et virustjek ligeså snart du har installeret programmet.

Jeg vil scanne min Mac for virus

Installer Sikkerhedspakken på din Mac
Vi anbefaler altid, at du kører et virustjek som det første når du har installeret Sikkerhedspakken.

Under først fanen Status får du muligheden for at lave et virustjek.

Tryk på Scan og Sikkerhedspakken vil nu foretage en scanning, der tjekker din Mac for virus.
Kør en Virusscanning på din Mac

Hvornår kan jeg installere Sikkerhedspakken på flere enheder?

For at bruge dine licenser til at beskytte flere af dine enheder eller for at videre give en licens til andre brugere, skal du have adgang til Mit YouSee.

Modtager du dit bredbånd via kabel-tv-stikket får du automatisk dit login fremsendt via mail.

Modtager du dit bredbånd via telefonstikket (DSL), skal du selv oprette et login til Mit YouSee. Du kan så bruge dit YouSee login til at administrere dine licenser når dit bredbånd fra YouSee er oppe at køre.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på flere af mine enheder

Det er vigtigt at være godt beskyttet på alle dine enheder du bruger på internettet.

For at installere på flere enheder skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du finder dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken, under Bredbånd. Der skal du så vælge Tilføj Enhed. Vælg herefter Min Enhed. Du indtaster nu mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, der skal beskyttes. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på mit barns enhed

YouSee Sikkerhedspakken giver dig forældrekontrol så du kan sikre, at dine børn er godt beskyttet mod skadeligt eller upassende online-indhold.

For at aktivere en af dine licenser, skal du besøge Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser.

Find dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken. Du skal nu bruge muligheden Tilføj Enhed.

Du skal så vælge Mit barns enhed, og vælge hvilken enhed, der skal beskyttes. Sikkerhedspakken skal installeres via et link, som sendes per mail eller sms. Du skal derfor indtaste mailadressen eller telefonnummeret på den, som skal have licensen. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes. Nu skal du følge instruktionerne for at installere Sikkerhedspakken på dit barns enhed.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening, som du finder i Mit YouSee.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil, så skal dit barn benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.

Jeg vil give en licens til et familiemedlem eller en ven

YouSee Sikkerhedspakken giver dig mulighed for at få beskytte dig selv og dine nærmeste. Du kan derfor give en licens videre til eksempelvis et familiemedlem eller en ven.

For at videregive en af dine licenser, skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du skal så finde dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken. Når du har fundet det, skal du bruge muligheden Tilføj Enhed. Vil du aktivere en licens på en andens enhed end din egen, skal du vælge Min enhed.

Du indtaster så mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, der skal beskyttes. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil, så skal man benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.

Kan min Mac køre Sikkerhedspakken?

For at bruge Sikkerhedspakken på din Mac skal den have et af følgende styresystemer samt en Intel CPU:

• Mac OS X 10.11 (El Capitan)
  • MAC OS X 10.10 (Yosemite)
  • Mac OS X 10.9 (Mavericks)
  • Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)
  • Mac OS X 10.7 (Lion)
  • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
  • Mac OS/OS X 10.12 (Sierra)
  • Mac OS 10.13 (High Sierra)

Bliv klogere på YouSee Sikkerhedspakken

Hvor mange licenser er der som standard inkluderet i sikkerhedspakken?
Du får som standard 3 licenser, som kan bruges til din pc, Mac, tablets og smartphones. Du har dog mulighed for at tilkøbe flere licenser som tillægspakker. Du kan i alt have op til 20 licenser.

Hvor mange licenser til sikkerhedspakken skal jeg bruge, hvis jeg gerne gerne vil have sikret en mobil, en tablet og en pc?
I det tilfælde skal du bruge 3 licenser – en licens pr. enhed

Er der noget, jeg som mobilkunde skal være særligt opmærksomme på, for at få fuld sikkerhed på min mobil?
Ja. For at være beskyttet på din mobil, skal du bruge den indbyggede browser i App’en når du er på nettet.

Hvor administrerer jeg min sikkerhedspakke?
Du styrer din sikkerhedspakke ved hjælp af et administrationsværktøj, som du finder på Mit YouSee

Hvilke enheder kan jeg beskytte?
Du vælger fuldstændig selv hvem, der skal tildeles en licens. Det kan være alt fra familiemedlemmer til venner og kolleger.