Hjælp til internet

Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan installerer jeg sikkerhedspakken?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

For at komme i gang med din sikkerhedspakke, skal du have en e-mail-adresse, da du modtager en velkomstmail med dit login på din e-mail.

For at installere Sikkerhedspakken skal du nu følge vejledningen på skærmen.

Sikkerhedspakken består af en række sikkerhedslicenser, som du skal installere på de enheder, du ønsker at beskytte.

Derfor er det første, du skal gøre at aktivere dine licenser. Det gør du ved at trykke Installer nu i den velkomstmail, du har modtaget fra os.

Starter du installationen på din Mac, bliver du bedt om at hente sikkerhedsprogrammet ned på din computer.

Herefter klikker du på Gem fil. Når filen er gemt, skal du åbne den. Installationen starter herefter.

For at installere sikkerhedspakken skal du nu følge vejledningen på skærmen.

Sikkerhedspakken er klar til brug så snart installationen er færdig.

Vi anbefaler, at du starter med at køre et virustjek ligeså snart du har installeret programmet.

Hvornår kan jeg installere Sikkerhedspakken på flere enheder?

For at bruge dine licenser til at beskytte flere af dine enheder eller for at videre give en licens til andre brugere, skal du have adgang til Mit YouSee.

Modtager du dit bredbånd via kabel-tv-stikket (Coax) får du automatisk dit login fremsendt via e-mail.

Modtager du dit bredbånd via telefonstikket (DSL), skal du selv oprette et login til Mit YouSee. Du kan så bruge dit YouSee login til at administrere dine licenser, når dit bredbånd fra YouSee er oppe at køre.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på flere af mine enheder

Det er vigtigt at være godt beskyttet på alle dine enheder, du bruger på internettet.

For at installere på flere enheder skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du finder dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken, under Bredbånd.

På administrationssiden vælger du Tilføj enhed, hvorefter du følger guiden, hvis du vil installerer sikkerhedspakken på dit barns enhed eller hvis du ønsker at give en licens til et familiemedlem eller en ven.