Hvordan fjerner jeg mit eksisterende antivirusprogram?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Hvordan fjerner jeg mit eksisterende antivirusprogram?

For at være sikker på, at YouSee Sikkerhedspakken virker som den skal, er du nødt til at fjerne resterne af dit tidligere sikkerhedsprogram.

Bemærk, vi yder ikke support på afinstallation af antivirusprogrammer fra andre leverandører end de nedenstående.

Norton/Symantec
Klik på nedenstående link for at hente et afinstallationsværktøj til Norton/Symantec. Programmet hedder Norton Removal Tool og du skal vælge det til den udgave af Norton du har installeret på din computer. Hent afinstallationsprogrammet.

Du skal blot gemme filen på dit skrivebord og køre den. Din computer bliver muligvis genstartet flere gange mens resterne af Norton bliver afinstalleret.

AVG
Klik på nedenstående link og vælg et af disse fjernelsesværktøjer for at fjerne AVG:

Følg denne vejledning for at fjerne et gammelt AVG produkt - den er på engelsk.
Vælg AVG Remover, for at fjerne AVG.

Norman
Følg denne vejledning for at få afinstalleret den tidligere sikkerhedspakke fra Norman:

Afinstallation
Du kan afinstallere på to måder:

Enten ved at trykke på Start. Vælg Kør og skriv: DELNVC5.exe
Tryk på OK eller Enter og følg instruktionerne.

Du kan også gå gennem Kontrolpanel og finde Tilføj/Fjern programmer. Led efter NIC, Sikkerhedspakke (eller Norman Security Suite/Norman) og vælg Fjern.

Når programmet er afsluttet, kan du genstarte computeren, hvorefter Sikkerhedspakke burde være afinstalleret

Oprydning
Det kan forekomme, at programmet ikke får ryddet helt op efter sig. Søg efter og slet disse mapper og filer:

Slet mapper

Søg efter mapperne Norman eller Pakke, som findes i en af nedenstående stier:

C:NORMAN
C:ProgrammerNORMAN
C:ProgrammerTDCpakke

Finder du mapperne, skal de slettes. Og ellers slet så meget som muligt fra disse mapper.

Slet filer

Søg efter filen NVC5.TXT på computeren. Hvis den findes, skal den slettes.

Søg efter filen NPFFILE*.* på computeren. Slet alle forekomster

Du vil herefter kunne installere den nye Sikkerhedspakke.