Bliv klogere på YouSee Sikkerhedspakken

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Bliv klogere på YouSee Sikkerhedspakken

Hvor mange licenser er der som standard inkluderet i Sikkerhedspakken?
Du får som standard 3 licenser, som kan bruges til din pc, Mac, tablet og mobil. Du har dog mulighed for at tilkøbe flere licenser som tillægspakker. Du kan i alt have op til 20 licenser.
Ønsker du at købe flere licenser, kan du ringe til os på 70 70 40 40.

Hvor mange licenser til Sikkerhedspakken skal jeg bruge, hvis jeg gerne gerne vil have sikret en mobil, en tablet og en pc?
I det tilfælde skal du bruge 3 licenser – en licens pr. enhed

Er der noget, jeg som mobilkunde skal være særligt opmærksom på, for at få fuld sikkerhed på min mobil?
Ja. For at være beskyttet på din mobil, skal du bruge den indbyggede browser, du finder i appen.

Hvor administrerer jeg min sikkerhedspakke?
Du styrer din sikkerhedspakke ved hjælp af et administrationsværktøj, som du finder på Mit YouSee.

Hvilke enheder kan jeg beskytte?

Du vælger fuldstændig selv hvem, der skal tildeles en licens. Det kan være alt fra familiemedlemmer til venner og kolleger.

Hvad er spiltilstand?
Computerspil kræver mange systemressourcer for at køre ordentligt, og derfor er spiltilstand en mulighed for dig, som godt kan lide at spille.
Når spiltilstand er slået til, vil computeren frigive flere systemressourcer, så spillet får flere kræfter til at køre ordentligt. Dog vil de væsentlige funktionaliteter på computeren stadig virke.
Det betyder f.eks., at pop op-meddelelser på computeren vil være slået fra, mens du spiller. De vil blive vist, når du stopper spiltilstand. Kritiske beskeder bliver stadig vist, hvis de kræver øjeblikkelig opmærksomhed eller indgriben.