Hvordan installerer jeg YouSee Sikkerhedspakken?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

For at komme i gang med din sikkerhedspakke, skal du have en e-mail-adresse, da du modtager en velkomstmail med dit login på din e-mail.

For at installere Sikkerhedspakken skal du nu følge vejledningen på skærmen.

Når installationen er færdig, så kan du bruge din sikkerhedspakke.

Vi anbefaler, at du starter med at køre et virustjek ligeså snart du har installeret programmet.

Installer Sikkerhedspakken på din pc

Sikkerhedspakken består af en række sikkerhedslicenser, som du skal installere på de enheder, du ønsker at beskytte.

Derfor er det første, du skal gøre at aktivere dine licenser. Det gør du ved at trykke Installer nu i den velkomstmail, du har modtaget fra os.

Starter du installationen på din pc, bliver du bedt om at hente sikkerhedsprogrammet ned på din computer.

Herefter klikker du på Gem fil. Når den er gemt skal du åbne filen for at starte installationen.

Installer nu din Sikkerhedspakke

Hvornår kan jeg installere Sikkerhedspakken på flere enheder?

For at bruge dine licenser til at beskytte flere af dine enheder eller for at videre give en licens til andre brugere, skal du have adgang til Mit YouSee.

Modtager du dit bredbånd via kabel-tv-stikket får du automatisk dit login fremsendt via mail.

Modtager du dit bredbånd via telefonstikket (DSL), skal du selv oprette et login til Mit YouSee. Du kan så bruge dit YouSee login til at administrere dine licenser når dit bredbånd fra YouSee er oppe at køre.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på flere af mine enheder

Det er vigtigt at være godt beskyttet på alle dine enheder du bruger på internettet.

For at installere på flere enheder skal du logge ind via Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser. Du finder dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken, under Bredbånd. Der skal du så vælge Tilføj Enhed. Vælg herefter Min Enhed. Du indtaster nu mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, der skal beskyttes. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes.