Hvordan installerer jeg en licens på mit barns enhed?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Jeg vil installere Sikkerhedspakken på mit barns enhed

YouSee Sikkerhedspakken giver dig forældrekontrol så du kan sikre, at dine børn er godt beskyttet mod skadeligt eller upassende online-indhold.

For at aktivere en af dine licenser, skal du besøge Mit YouSee. Det er herfra du administrerer dine licenser.

Find dit administrationsværktøj for Sikkerhedspakken. Du skal nu bruge muligheden Tilføj Enhed.

Du skal så vælge Mit barns enhed, og vælge hvilken enhed, der skal beskyttes. Sikkerhedspakken skal installeres via et link, som sendes per mail eller sms. Du skal derfor indtaste mailadressen eller telefonnummeret på den, som skal have licensen. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal aktiveres på den enhed, der skal beskyttes. Nu skal du følge instruktionerne for at installere Sikkerhedspakken på dit barns enhed.

Du har altid mulighed for at se, hvem du har inviteret, og hvem der har taget sine licenser i brug i Sikkerhedspakkens selvbetjening, som du finder i Mit YouSee.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil, så skal dit barn benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.