Hvordan laver jeg en virusscan med YouSee Sikkerhedspakken?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40.

Vi anbefaler altid, at du kører et virustjek som det første når du har installeret Sikkerhedspakken.

Under først fanen Status får du muligheden for at lave et virustjek. Tryk på Scan og Sikkerhedspakken vil nu foretage en scanning, der tjekker din pc for virus.

Kør en virusscanning på din pc