Sådan deaktiverer du sikkerhedspakken

1. Først åbner du YouSee Sikkerhedspakke.

2. Klik på Værktøjer og vælg Deaktiver alle sikkerhedsfunktioner

3. Vælg Deaktiver og derefter Godkend. Bemærk, at beskyttelsen nu er slået fra, og vi fraråder derfor at du logger på netbank, samt andre tjenester hvor der kræves et login.

Sådan aktiverer du sikkerhedspakken

Når sikkerhedspakken skal aktiveres igen, gøres det ved at vælge Antivirus og klikke Aktiver

Generel tilladelse af websteder og applikationer

Hvis YouSee Sikkerhedspakke blokerer for et enkelt websted eller en applikation, kan man med fordel tillade det enkelte websted, i stedet for at deaktivere alle funktioner i sikkerhedspakken.

På billedet har vi, som test, afvist Yousee.dk, og vi bliver derfor mødt af den viste meddelelse.

Klik på Tillad websted eller gå via Værktøjer og vælg Tilladte og afviste websteder, hvor du manuelt kan tillade og afvise websteder.

For applikationer vælges App- og filstyring, hvorfra det er muligt, at tillade en applikation der bliver blokeret af sikkerhedspakken.