Hvordan installerer jeg YouSee Sikkerhedspakken?

Bemærk, denne guide er til dig, som har købt et bredbåndsabonnement eller en sikkerhedspakke efter d. 11. juni 2017.

Hvis du er eksisterende bredbåndskunde, men ikke har Sikkerhedspakken, så har du mulighed for at tilkøbe den.

Du bestiller Sikkerhedspakken ved at ringe 70 70 40 40

1. For at komme i gang med at installere din sikkerhedspakke, skal du starte med at logge ind på her.

Du logger ind med dit Mit YouSee bredbånds login. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp til at få tilsendt en ny adgangskode her.

2. Tryk på Add device for at tilknytte den enhed du ønsker at installere sikkerhedspakken på.

Du får nu muligheden for at vælge, om du vil installere sikkerhedspakken på din egen enhed eller på en af dine børns enheder.

3. Tryk på Continue for at fortsætte installationen.

4. Vælg hvilken enhed du ønsker at installere sikkerhedspakken på og tryk Continue.

5. Vælger du at installere sikkerhedspakken på din tablet, vil du få muligheden for at få tilsendt et installations link på enten mail eller sms.

6. Installations linket vil føre dig videre til enten App Store eller Google Play, hvor du kan hente sikkerhedspakken ned til din enhed.