Hastighedstest

Hastighedstesten måler, hvor meget af din bredbåndshastighed der er tilgængelig i testøjeblikket. Du skal være opmærksom på, at andre computere – eller andre programmer på din computer – kan optage en del af din netforbindelse. Denne del vil ikke blive målt i hastighedstesten. Det er derfor vigtigt, at du slukker for alt andet udstyr og andre programmer, når du skal måle din hastighed.

Test hastigheden på dit bredbånd her

For at måle din hastighed skal din pc være forbundet med et kabel. Selvom pc'en er forbundet med kabel til modemmet, kan der være forhold, der giver et lavere resultat.
Det kan være:

• Download af filer eller streaming af musik, film osv.

• Åbne programmer på pc'en – særligt dem, der bruger internettet.

• Tilsluttet udstyr - eksempelvis smartphone, printer eller digitalkamera.

Måler du hastigheden på dit bredbånd, når din pc er på wi-fi, kan hastighedstesten give et lavere resultat, fordi hastigheden afhænger af eksempelvis:

• Afstanden til det trådløse modem.

• Bygningens konstruktion.

• Andet udstyr til dit trådløse modem.

Vi kan derfor ikke garantere hastigheden, når du måler med wi-fi. Få gode råd til wi-fi og placering af router.

Kører dit internet langsomt nogle steder i huset, på nogle pc'er, eller mister du af og til internetforbindelsen, kan det skyldes, at dit wi-fi ikke er indstillet på den bedst mulige måde. Få hjælp til at optimere din trådløse wi-fi-forbindelse fra YouSee.

Ønsker du at bestille bredbånd fra os eller er du allerede YouSee-kunde og ønsker at opgradere din nuværende bredbåndshastighed, kan du gøre det her på YouSee.