Sådan opretter du forbindelse til wi-fi

Du kan oprette forbindelse til wi-fi på flere måder. Det afhænger af, hvilket styresystem du bruger – og om du bruger pc, tablet eller smartphone.

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du bruger, kan du gøre følgende:

1. Klik på Start-knappen nederst i venstre hjørne.
  2. Højreklik på (Denne) Computer og vælg Egenskaber.
  3. Din Windows-udgave står nu angivet i skærmbilledet.

1. Klik på wi-fi-ikonet i nederste højre hjørne af din skærm.

tryk på Wi-Fi-ikonet nederst til højre på din skærm

2. Vælg dit wi-fi, og klik på Opret forbindelse.

Find Wi-Fi'et i listen og tryk på Opret forbindelse

3. Indtast adgangskoden til dit wi-fi i feltet Sikkerhedsnøgle, og klik så på OK.

Der bliver nu oprettet forbindelse til dit wi-fi. Windows 7 kan spørge dig om placeringen af dit trådløse netværk. Vælg Hjemmenetværk, hvis det beskriver dit trådløse netværk bedst.

Skriv adgangskoden til dit Wi-Fi og tryk så på OK

Har du glemt din adgangskode, kan du få hjælp til at finde den i artiklen Sådan finder du adgangskoden til dit wi-fi.