Sådan opretter du forbindelse til wi-fi

Du kan oprette forbindelse til wi-fi på flere måder. Det afhænger af, hvilket styresystem du bruger – og om du bruger pc, tablet eller smartphone.

Opret forbindelse til wi-fi i Windows 8

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du bruger, kan du gøre følgende:

1. Klik på Start-knappen nederst i venstre hjørne.
  2. Højreklik på (Denne) Computer og vælg Egenskaber.
  3. Din Windows-udgave står nu angivet i skærmbilledet.

Hvis du er på startskærmen, så gå til skrivebordet, før du går i gang med vejledningen.

1. Klik på wi-fi-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen.

Klik på ikonet for trådløst internet nederst til højre for at oprette forbindelse til det trådløse internet

2. Vælg dit wi-fi i listen af tilgængelige netværk.

Vælg dit netværk i listen over trådløse netværk, der er tilgægngelige. Det gør du ved at klikke på det

3. Klik på Opret forbindelse.

Tryk på knappen Opretforbindelse

4. Indtast adgangskoden til dit wi-fi og klik på Næste.

Kan du ikke finde din adgangskode, kan du få hjælp i artiklen Sådan finder du adgangskoden til dit wi-fi.

Indtast din netværksnøgle, som er adgangskoden til dit trådløse internet. Du finder den under bunden af din router. Klik herefter på Næste

5. Vælg, om du ønsker at aktivere deling – for wi-fi-forbindelsen er det ikke vigtigt, om du vælger det ene eller det andet. Det grønne vindue vil forsvinde, så snart du starter din browser.

Vælg om du vil tillade netværksdeling eller ej