Sådan installerer du YouSee HomeBox 2 & 3 (sort)

Få vejledning til at installere din YouSee HomeBox 3 og efterfølgende hjælp til at installere din telefon, hvis du også har bredbåndstelefoni.

Her på siden kan du finde hjælp, hvis du modtager bredbånd gennem telefonstikket fra YouSee (DSL)

Har du bredbånd via kabel-tv-stikket (Coax), kan du finde hjælp her

Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Før du går i gang

Her kan du se den fulde installationsvejledning. Hvis du hellere vil have vejledningen i pdf-format, kan du downloade installationsvejledningen her..

1. Tjek datoen for installationsdagen på din ordrebekræftelse. Du kan først installere YouSee HomeBox på installationsdagen, som du kan se på din ordrebekræftelse.

Bemærk, at din YouSee HomeBox muligvis først kan installeres efter kl. 16.00 på installationsdagen.
2. Tag alt ud af dine telefonstik. Alle telefonstik skal være tomme, før du går i gang med installationen. Har du tidligere har haft et modem, skal du også fjerne din y-adapter, der sidder direkte i telefonstikket.

En Y-adapter
3. Tjek om du har et multistik eller et almindeligt telefonstik i væggen. YouSee HomeBox skal installeres forskelligt i forhold til, hvilket stik du har. Har du begge typer, skal du bruge multistikket.

Du skal bruge et almindeligt eller et multistik til at installere dit YouSee udstyr. Multistik er et kombineret stik med telefonstik og internetstik.

Følg vejledning A under trin 1, hvis du har multistik.

Følg vejledning B, hvis du har almindeligt telefonstik.

Trin 1: Installation af YouSee HomeBox

A. Installation af YouSee HomeBox med multistik

Du skal bruge følgende udstyr til at installere YouSee HomeBox.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.

Udstyr til opsætning af bredbåndstelefoni med sort Homebox

1. Forbind multistik og skillefilter. Sæt kablet med de smalle blå stik i multistikket på væggen og i porten Line på skillefilteret.

2. Forbind skillefilter og YouSee Homebox. Sæt kablet med de smalle grå stik i port ADSL på skillefilteret og i den grå port xDSL på HomeBoxen.

3. Forbind YouSee HomeBox og strømforsyning. Sæt strømforsyningen i Power på bagsiden af HomeBoxen og forbind til en stikkontakt.

4. Tænd YouSee HomeBox. Tryk på Power-knappen på bagsiden af boksen, og vent til Power-lampen lyser.

5. Vent til installationen er færdig. Første gang HomeBoxen starter op, varer det op til 20 min, før din forbindelse er installeret. Når både forbindelses- og internetlampen på forsiden af YouSee HomeBox lyser konstant (mere end et minut), er installationen færdig. YouSee HomeBox er nu installeret og klar til brug. Gå til trin 3 for at slutte din pc til intern med HomeBoxen.

Opsætning af bredbåndstelefoni med sort Homebox

B. Installation af YouSee HomeBox med almindeligt telefonstik

Du skal bruge følgende udstyr til at installere YouSee HomeBox.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.

Udstyr du skal bruge til bredbåndstelefoni med sort Homebox

1. Sæt kombifilter i telefonstik. Sæt kombifilteret i dit almindelige telefonstik på væggen.

2. Forbind kombifilter og YouSee HomeBox. Sæt kablet med de smalle grå stik i bunden af kombifilteret og den grå port xDSL bag på HomeBoxen.

3. Forbind YouSee HomeBox og strømforsyning. Sæt strømforsyningen i Power på bagsiden af YouSee HomeBox, og forbind til en stikkontakt.

4. Tænd YouSee HomeBox. Tryk på Power-knappen på bagsiden af boksen, og vent til Power-lampen lyser.

5. Vent til installationen er færdig. Første gang YouSee HomeBox starter op, varer det op til 20 min., før din forbindelse er installeret. Når både forbindelses- og internetlampen på forsiden af HomeBoxen lyser konstant (mere end et minut), er installationen færdig. YouSee HomeBox er nu installeret og klar til brug.

Opsætning af bredbåndstelefoni med sort Homebox

Trin 2: Tilslutning til internettet gennem YouSee HomeBox

Du kan komme på internettet med din YouSee HomeBox på to måder. Du kan enten opsætte en trådløs forbindelse eller tilslutte din pc til HomeBoxen med et netværkskabel. Med en trådløs forbindelse slipper du for at have en ledning mellem din pc og boksen, og det er muligt for flere pc'er at komme på nettet samtidig.

Tilslutning af internet med netværkskabel

1. Forbind din pc til YouSee HomeBox. Sæt netværkskablet med de brede gule stik i en af de gule porte på bagsiden af HomeBoxen og i netværksstikket i din pc.

2. Tænd din pc.

3. Vent på, at en af de grønne netværkslamper lyser.

4. Tjek om forbindelsen virker. Åbn en ny hjemmeside. I adressefeltet øverst på siden skriver du kundeservice.yousee.dk. Hvis siden åbner, er du sikker på, at forbindelsen virker.

Sådan tilslutter du din sorte Homebox til din pc

Trådløs forbindelse til internet

Hvordan din pc opretter forbindelse til et trådløst netværk afhænger af, hvilket styresystem den bruger.

Vælg den guide, der passer til styresystemet til din pc.

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du bruger, kan du gøre følgende:

1. Klik på Start-knappen nederst i venstre hjørne.
2. Højreklik på Denne Computer og vælg Egenskaber.
3. Din Windows-udgave står nu angivet i skærmbilledet.

Trin 3: Tilslutning af telefon

Der er forskel på, hvordan du tilslutter din telefon alt afhængigt af, hvilket telefonstik, du har på væggen.

Som tidligere skal du derfor tage udgangspunkt i den type stik du har derhjemme, og så følge guiden på billederne.

Opsætning af din bredbåndstelefon

Sådan tilslutter du telefoner til YouSee HomeBox

1. Sæt kablet fra din telefon i TLF1 på bagsiden af HomeBoxen. Du kan tilslutte en telefon mere på samme måde i TLF2.
  2. Hvis din telefon har 3-polet stik, skal du i stedet benytte adapterkablet. Sæt adapter-kablet i TLF1 på bagsiden af HomeBoxen. Sæt dit telefonkabel i den anden ende af adapter-kablet.
Opsætning af din bredbåndstelefon