YouSee wifi modem

Her viser vi dig, hvordan du opsætter dit YouSee WiFi Modem. Læg mærke til, hvilke kabler du skal bruge til dit stik i væggen.

Disse kabler skal du bruge:

• Strømforsyning (alle stiktyper)
  • Gennemgangsstik (til almindeligt telefonstik)
  • Netværkskabel med gule stik( alle stiktyper)
  • Kabler med grå stik (alle stiktyper)

Disse kabler følger med dit nye WiFi modem fra YouSee

Hvornår tilslutter jeg mit modem?

• Datoen finder du på din ordrebekræftelse, du har modtaget fra os.
  • Tilslut og tænd dit modem senest kl 9 på den dato.
  • Forbindelsen er klar senest kl 18:30 på dagen.

Sådan opsætter du dit modem

Se her, hvordan du slutter modemmet til afhængig af, hvilken stiktype du har.

Multistik

• Sæt strømforsyningen til i den øverste indgang i dit modem, og den anden ende i en strømindgang.
  • Tag et kabel med de grå stik og sæt det i multistikket i væggen og i DSL1 porten på dit modem.

Almindeligt telefonstik

• Sæt strømforsyningen til i den øverste indgang i dit modem, og den anden ende i en strømindgang.
  • Sæt gennemgangsstikket i telefonstikket i væggen
  • Sæt et kabel med grå stik ind i gennemgangsstikket, og den anden ende i DSL1 porten på dit modem.

Dobbelt mulstistik

• Sæt strømforsyningen til i den øverste indgang i dit modem, og den anden ende i en strømindgang.
  • Tag begge grå kabler og sæt dem ind i dine dobbelte multistik i væggen og de andre ender sætter du ind i de 2 DSL porte, som vist på tegningen.
Sådan opsætter du dit WiFi modem via telefonstikket

Kom på nettet – kablet eller trådløst

Her viser vi dig, hvordan du kommer på internettet. Enten via netværkskabel, eller ved brug af trådløst wi-fi.

Kablet

Tag netværkskablet med de gule stik, og sæt det i din computer og i en af de gule indgange bag på dit modem. Så er du allerede på nettet. Du får den mest stabile forbindelse med kabel.

Trådløs

Du finder oplysningerne til trådløs opsætning i bunden af dit modem eller på kodesedlen, der fulgte med dit modem.

Find trådløst wi-fi på din pc

PC

Har du PC, finder du dit netværk via wi-fi-ikonet nederst i højre hjørne. Tryk på dit netværk og Indtast koden, der står i bunden af dit modem.

Sådan tilslutter du trådløst wi-fi på Mac

Mac

Har du Mac, finder du dit netværk via wi-fi-ikonet øverst i højre hjørne. Indtast så koden, der står i bunden af dit modem.

Brug wi-fi forbindelsen på din mobil eller tablet

Du tilslutter din mobil eller tablet til dit trådløse wi-fi ved at gå i Indstillinger, og her går du til dine wi-fi indstillinger. Så vælger du dit netværk og indtaster koden.

Find trådløst wi-fi på din iPhone
Eksempel fra iPhone
Find trådløst wi-fi på din Android enhed

Eksempel fra Android

Læs vores råd om placering af modem og optimering af din internetforbindelse