Servicemeddelelse

Sådan holder din lokale YouSee-butik åbent

Indtil 8. februar 2021 holder alle YouSee-butikker kun åbent pr. telefon. Ring direkte til din lokale butik og få rådgivning til din internet, mobil, tv & streaming-løsning hos YouSee. Find nummeret til din lokale butik her på siden, og ring til vores butikskollegaer, som sidder klar på telefonen mandag-fredag kl. 10-16.

Click & Collect
Bestil din nye mobil hjemmefra lige her og vælg afhentning i din lokale YouSee-butik.

Julegaver købt i YouSee-butik kan byttes i din lokale butik helt indtil lørdag 27. februar 2021.

Læs mere

YouSee Aalborg City

Åbningstider

Kontakt oplysninger

Algade 8

9000 Aalborg