Servicemeddelelse

Sådan holder din lokale YouSee-butik åbent

Fra mandag d. 1. marts åbner vores 26 strøg- og gågadebutikker som sædvanligt, mens vores butikker i storcentre stadig holder lukket. Se åbningstiderne for din lokale YouSee-butik her på siden.

Klik & Afhent i alle YouSee-butikker
Du kan også bestille din nye mobil hjemmefra lige her og vælge afhentning i din lokale YouSee-butik. Det gælder også for butikker i storcentre.

Julegaver købt i YouSee-butikker kan byttes i din lokale butik helt indtil lørdag 3. april 2021.

Læs mere

YouSee Holbæk

Åbningstider

Kontakt oplysninger

Ahlgade 25

4300 Holbæk