Automatisk Fejlsøgning – tjek din forbindelse med ét klik

Oplever du langsomt eller ustabilt internet, eller har du helt mistet internetforbindelsen?

Så kan du få hjælp her. Du kan teste din forbindelse med Automatisk Fejlsøgning og få at vide med det samme, hvor problemet ligger.

Start Automatisk Fejlsøgning

Hvad kan testen?

• Testen tjekker for fejl på dit internet
  • Hvis vi finder en fejl, kan du booke en tekniker med det samme
  • Du kan køre testen når som helst og hvor som helst – også fra din mobil

Undgå telefontid

Automatisk Fejlsøgning er udviklet af vores eksperter, så du med det samme kan tjekke din internetforbindelse. På den måde sparer du tid i telefonen og får svar med det samme.

Meld fejl til os

Finder testen en fejl, kan du automatisk indmelde fejlen og få en teknikeraftale, så problemet bliver løst hurtigst muligt. Vi fortæller dig, om der er behov for, at en tekniker kommer ud til dig, eller om det kan klares over telefonen – det eneste, du skal gøre, er at vælge den tid, der passer dig bedst.

Automatisk Fejlsøgning virker desværre ikke til fibernet – men vi arbejder på snart at kunne tilbyde testen til alle vores kunder.