Til dig med YouSee Tv via telefonstikket

Nu får du en ny tv-kanal – og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Xee - din nye tv-kanal

Indhold om den nye tv-kanal, samt dato for lancering.

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen

Samme dag ændrer vi også lidt på kanalrækkefølgen. Det sker automatisk, men du skal eventuelt genstarte din tv-boks for at indlæse den nye kanalrækkefølge.

Har du lavet en kanalsortering, og oplever du problemer med rækkefølgen efter ændringen, anbefaler vi, at du gendanner din kanalrækkefølge til standard og laver en ny.

Se, hvordan du laver en ny kanalsortering

Disse kanaler får en ny kanalplads

Kanal  Ny kanalplads
TV 2
TV3
Xee
DR 2  19
DR K  21
MTV  24

Hent den nye kanaloversigt

Der er mere nyt

Der er masser af nyt på vej til dig i 2019. Glæd dig til endnu flere muligheder, nye tv-oplevelser og en forbindelse, der bliver bedre og bedre.

Læs mere om alt det nye

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 49 19. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00