Til dig, der har vores Grundpakke med tv-boks

Du får endnu mere underholdning i din tv-pakke

Hold øje med alt det nye her

Allerede fra slutningen af 2017 får du adgang til en masse ekstra underholdning. Du kan se det hele, når og hvor det passer dig. Vi lægger den nye underholdning ud til dig, efterhånden som den er klar i løbet af de kommende måneder. Du finder alt det  nye indhold på din tv-boks, på appen YouSee Tv & Film og på tv.yousee.dk.

Er du i tvivl om noget, er vi klar til at hjælpe dig på telefon 70 70 40 18. Telefonerne er åbne mandag-torsdag fra kl. 8.00-17.30 og fredag fra kl. 8.00-16.30.

Hvad får jeg? Hvornår?

Vi styrker din tv-pakke med en ekstra kanal, Comedy Central. Glæd dig til bl.a. komedieserier, late night talkshows og standup fra hele verden.

Slutningen af januar 2018
Paramount+ der byder på både nye og gode, gamle klassikere. Du får også mere end 650 episoder af populære programmer fra MTV og Comedy Central. Fra slutningen af 2017*
225 titler fra Viasats FilmFavoritter, fx The Artist, Bachelorette, The Road, All Good Things og I Kina spiser de hunde De ligger klar til dig nu
150 afsnit specielt udvalgt fra Comedy Centrals seriekatalog. Få et godt grin af The Daily Show, Inside Amy Schumer og mange flere. De ligger klar til dig nu
180 håndplukkede udsendelser fra MTV. Kanalen, der tager pulsen på alt det nye inden for musik og reality-tv. De ligger klar til dig allerede nu
Op til 500 timers faktuel medrivende underholdning fra Discovery Networks  kanaler; Discovery Channel, TLC, Animal Planet og ID – Investigation Discovery. Det ligger klar til dig nu
Programmer fra ChriChri Tv, der er produceret specielt til os i et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. God underholdning på dansk om mad, mode, livsstil og andre populære temaer. Det ligger klar til dig nu
Den kendte advokatserie Suits, der har fået fantastiske anmeldelser. Du får mulighed for at se sæson 6 og 7 før andre i Danmark. Fremtidige sæsoner får du, når de er tilgængelige i USA.  Det ligger klar til dig nu
Den helt nye amerikanske tv-serie The Bold Type – en rigtig newyorker-serie, som du kan se som en af de første i Danmark. Serien er blevet fantastisk modtaget i USA. Det ligger klar til dig nu

Lunas Kage Bage Show, som er vores eget, helt nye program til alle bagefans. Den tidligere deltager i Den store bagedyst, Luna har gæster i studiet, hvor de bager kager og hygger.

Det ligger klar til dig nu

* De ældre tv-bokse fra Samsung giver ikke adgang til filmene fra Paramount+. Du kan i stedet se filmene på app og web. Du kan også skifte til vores nye tv-boks og få flere muligheder. Bestil den her

Nye film og populære programmer

Paramount+ giver dig de nyeste Paramount Pictures film samt klassikere og favoritfilm, du kan nyde igen. Paramount+ indeholder også populære programmer fra MTV og Comedy Central som Inside Amy Schumer, Geordie Shore, Broad City, Teen Mom og South Park.

Nyd dine favoritter

Med Viasats FilmFavoritter kan du læne dig tilbage og nyde alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. Du får adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.

Få et godt grin

Comedy Central byder på de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Vi giver dig adgang til et en lang række af kanalens populære programmer spækket med vittig satire som fx The Daily Show og Inside Amy Schumer.

Oplev MTV’s univers

MTV har altid været førende inden for nytænkende og provokerende underholdning til de unge. Du får mulighed for at se nogle af de fantastiske shows som fx Catfish, Awkward, Geordie Shore og Jersey Shore.

Underholdning fra den virkelige verden

Spændende, faktuel og medrivende underholdning er Discovery Networks varemærke. Nu får du mulighed for at se nogle af de bedste dokumentarer og fascinerende serier fra Discovery Channel, følge reportager og rekonstruktioner af virkelige forbrydelser på ID – Investigation Discovery, møde naturen og vores planets mangfoldige dyreliv på Animal Planet eller se de stærke og inspirerende reportageserier på TLC.
Discovery