Til dig med YouSee Tv via tv-boks (Humax)

Nu får du en ny tv-kanal - og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Hvilken tv-kanal får jeg?

Din nye tv-kanal indlæses automatisk på din tv-boks. Hvis du har ændret på standardrækkefølgen på kanalerne, vil den nye kanal automatisk blive placeret bagerst i rækken af de kanaler, som du allerede har adgang til.  Har du ikke ændret på rækkefølgen, vil kanalen blive placeret ind mellem dine øvrige kanaler.

Har du Grundpakken, Mellempakken eller Lille Tillægspakke får du adgang til Comedy Central. Har du Fuldpakken eller Tillægspakke får du adgang til Nick Jr.

Hvornår sker ændringen?

Du kan finde datoen for, hvornår ændringen træder i kraft hos dig, på vores Driftsinformation.

1. Gå til Driftsinformation og indtast din adresse for at se, hvornår du får din nye tv-kanal.
  2. På Driftsinformation klikker du på Fremtidige
  3. Herefter klikker du på Tv, og her finder du datoen for, hvornår du har adgang til din nye tv-kanal.
Klik på fremtidige for at se, hvornår du får din nye tv-kanal

Vi ændrer kanalrækkefølgen i starten af februar

Natten mellem 7. og 8. februar ændrer vi rækkefølgen for enkelte kanaler. Har du lavet din egen kanalsortering, behøver du dog ikke bekymre dig om ændringen, da din kanalsortering ikke bliver nulstillet.

Har du ikke ændret på standardrækkefølgen, vil nedenstående kanaler få ny plads. Kan du ikke finde din yndlingskanal efter denne ændring, kan du finde dine kanaler ved at klikke to gange på Tv-guiden og bladre dig hen til den. Ønsker du at lave din egen kanalsortering, kan du følge vejledningen.

Sådan laver du en kanalsortering

Hvordan ser den nye rækkefølge ud?

I oversigten finder du den nye rækkefølge for kanalerne i din tv-pakke.

Hent kanaloversigt

Har du også et tv, der ikke er sat til en tv-boks, kan du finde hjælp til det tv her
Hvis du allerede har Comedy Central eller Nick Jr. som Bland Selv eller Valgfri kanal, anbefaler vi, at du udskifter den med en anden kanal.

Masser af mere underholdning i din tv-pakke

Du får adgang til endnu mere underholdning i din tv-pakke via tv-boksen. Du kan læse mere om alt den nye underholdning, som du har adgang til med din tv-pakke. Læs mere her

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 40 18. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00.