Til dig med YouSee Tv via tv-boks (Netgem)

Nu får du en ny tv-kanal – og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen

Den 22. januar 2019 ændrer vi også lidt på kanalrækkefølgen. Det sker automatisk. Men det kan være, at du skal genstarte din tv-boks for at få den nye kanalrækkefølge.

Disse kanaler skifter plads

Kanal  Ny kanalplads
TV 2
TV3
Xee
DR 2  19
DR 3  20
DR K  21
MTV  24

Hent den nye kanaloversigt

Hvis du allerede har Comedy Central som en del af din nuværende tv-pakke hos os, anbefaler vi, at du udskifter den med en anden kanal.

Der er mere nyt

Der er masser af nyt på vej til dig i 2019. Glæd dig til endnu flere muligheder, nye tv-oplevelser og en forbindelse, der bliver bedre og bedre.

Læs mere om alt det nye

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 40 19. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00