Til dig med YouSee Tv via tv-boks (Samsung)

Nu får du en ny tv-kanal – og vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen.

Hvilken tv-kanal får jeg?

Din nye tv-kanal indlæses automatisk på din tv-boks. Har du Grundpakken, Mellempakken eller Lille Tillægspakke får du adgang til Comedy Central. Har du Fuldpakken eller Tillægspakke får du adgang til Nick Jr.

Hvornår sker ændringen?

Du kan finde datoen for, hvornår ændringen træder i kraft hos dig, på vores Driftsinformation.

1. Gå til Driftsinformation og indtast din adresse for at se, hvornår du får din nye tv-kanal.
  2. På Driftsinformation klikker du på Fremtidige
  3. Herefter klikker du på Tv, og her finder du datoen for, hvornår du har adgang til din nye tv-kanal.
Klik på fremtidige for at se, hvornår du får din nye tv-kanal

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen

Samme dag som du får din nye tv-kanal, ændrer vi også lidt på kanalrækkefølgen. Det sker automatisk, men du skal eventuelt genstarte din YouSee Plus-boks for at indlæse den nye kanalrækkefølge. Har du i dag en Favoritliste, kan du tilføje den nye kanal.

Sådan opretter du en Favoritliste

Disse kanaler får ny kanalplads

Kanal  Ny kanalplads   Tv-pakke
TV 2  Alle
TV3  Alle
Kanal 5  Alle
Comedy Central (ny kanal)  11  Alle
DR K  24  Alle
TV3 +  Mellempakke og Lille Tillægspakke
TV3 Puls  10  Mellempakke og Lille Tillægspakke
Nick Jr. (ny kanal)  35  Fuldpakke og Tillægspakke
ID Investigation  54  Fuldpakke og Tillægspakke

Hent den nye kanaloversigt

Har du allerede Comedy Central eller Nick Jr. som Bland Selv eller Valgfri kanal, anbefaler vi, at du udskifter den med en anden kanal.

Masser af mere underholdning i din tv-pakke

Du får adgang til endnu mere underholdning i din tv-pakke via tv-boksen. Du kan læse mere om alt den nye underholdning, som du har adgang til med din tv-pakke. Læs mere her

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 70 40 18. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 8.00-20.00 og weekend og helligdage kl. 10.00-20.00.