Har du problemer med at logge ind med dit gamle TDC Login?

Hvis du har problemer med at logge ind med dit gamle TDC Login, kan det skyldes at netop dit login har fået ændret brugernavnet. Ændringen er foregået ved, at vi har tilføjet ”xz” efter brugernavnet, for eksempel således:

Oprindeligt brugernavn: jensmadsen
Ændret brugernavn: jensmadsenxz

Alle adgangskoder er uændrede.

Hvis du vil tjekke om dit brugernavn er blevet ændret, kan du gøre det på to måder:

1. Forsøg at logge ind med et ”xz” til sidst i dit brugernavn.
  2. Klik på Glemt Login og indtast dine kontaktoplysninger. Herefter vil du modtage en e-mail med dine opdaterede loginoplysninger.

Bemærk, har du brugt din mailadresse som brugernavn, så vil dette brugernavn også have fået tilføjet bogstaverne xz. Det betyder dog ikke, at vi har ændret din mailadresse. Mailadressen er den samme som den altid har været. Det er udelukkende dit brugernavn, som er blevet ændret.

Du kan også selv ændre dit brugernavn til noget, du helt selv bestemmer. Det kræver blot, at du kender dit nuværende brugernavn og adgangskode – hvis du er i tvivl, så se punkt 2 ovenfor. Du kan nemt ændre brugernavnet til dit Login.