Hjælp til Login og Mit YouSee

Få driftsinformation på mail og sms

På Mit YouSee kan du tilmelde dig Driftsinformation. Så kan du modtage besked, når vi har registreret en fejl i dit område.

Log først på Mit YouSee.

1. Vælg Indstillinger i menuen. Scroll ned til punktet Driftsinformation, og vælg om du vil modtage informationen på sms eller mail.
  2. Afslut ved at trykke på Gem.

Det koster ikke noget at være tilmeldt tjenesten.

Vil du på et tidspunkt ikke længere modtage informationen, går du ind og afmelder tjenesten samme sted, hvor du tilmelder.

• Du modtager en mail eller sms, når vi har større driftsforstyrrelser i dit område. Det er fx afbrydelse af tv, bredbånd, telefoni og andre vigtige tjenester.

Du modtager kun mail eller sms for de produkter, du har.

Mindre driftsforstyrrelser på din adresse kan du finde på vores side med driftsinformation.

Gå til driftsinformation

• Du kan ændre dine kontaktoplysninger på Mit YouSee under Indstillinger.

Her kan du også selv angive, om du vil modtage varsling via mail eller sms eller begge dele.

Gå til Mit YouSee