Sådan fjerner du et abonnement i Mit YouSee

Ønsker du at fjerne et eller flere af dine abonnementer fra dit login på Mit YouSee? Vi viser dig her hvordan.

Sådan fjerner du et abonnement fra dit login

1. Gå til yousee.dk/fjern

Er du ikke logget ind, vil du først blive bedt om at logge ind. Derefter kan du gå videre til at fjerne dit abonnement fra dit login.

2. Vælg hvilket abonnement, du ønsker at fjerne.

(Har du kun én tjekboks, betyder det at du kun har tilknyttet ét abonnement til dit login).

3. Klik på Videre.

Fjern abonnement

4. Klik på Videre en gang til.

Du har nu fjernet dit abonnement fra dit login.

Godkend fjernelse af abonnement
Bemærk: Du opsiger ikke et abonnement ved at fjerne det. Du fjerner det blot fra dit login og du vil ikke længere kunne se dine regninger i Mit YouSee.