Se detaljer for dit forbrug i Mit YouSee

Har du et kundenummer, der starter med 2 eller 3, kan du her få en vejledning til, hvordan du får overblik over dit forbrug og ser, hvem du har ringet og sms'et til på hvilke tidspunkter

Her kan du finde hjælp til dit forbrug, hvis du har YouSee produkter gennem telefonstikket (DSL) og dit stik ser sådan ud

Hvis du derimod har produkter gennem kabel-tv-stikket (Coax), kan du finde hjælp på denne side.

Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Se detaljer for dit forbrug

Her viser vi, hvordan du kan følge med i dit abonnement og se detaljer for forbrug.

Start med at logge ind i Mit YouSee

På forsiden af Mit YouSee får du en oversigt over alle dine abonnementer.

Klik på Vis detaljer ud for det abonnement, du vil se forbrug for.

Se dine regninger og dit forbrug på Mit YouSee

På næste side, ser du først punktet Abonnement.

Er der ekstra inkluderede tjenester i dit abonnement, kan du klikke på Se detaljer for at se disse.

Få overblik over dine inkluderede tjenester i dine abonnementer på Mit YouSee

Under det næste punkt for du et overblik over dit forbrug.
Vi har delt dit forbrug op i 3 områder:

1. Forbrug ud over abonnement - her kan du se, hvis du har haft forbrug, du skal betale ekstra for, som for eksempel opkald fra udlandet, indholdtakserede SMS'er og lignende. Datoen for selve forbruget kan du se under næste punkt.
  2. Forbrugsspecifikation - her ser du alt det forbrug du har haft i indeværende regningsperiode.
  3. Juridiske forbrugsdetaljer - her kan du blandt andet se antallet af, hvor mange SMS'er du har sendt og hvor mange opkald du har haft.
Se detaljer for dit forbrug af f.eks mobiltelefoni på Mit YouSee

Vil du finde alle dine tidligere regninger og regninger, der snart skal betales, klikker du på Regninger & betaling i menuen i venstre side.

Se, hvordan du nemt finder frem til dine regninger på Mit YouSee

Nu skal du vælge, hvilket kontonummer du vil se regning for.

Klik på pilen i højre side, og herefter vælger du kontonummer.

Vælg det kundenummer du vil se din regning for på Mit YouSee

Du kan hente dine regninger ved at klikke på pilen i højre side.

Klik på Hent regning, for at få vist den pågældende regning.

Se, hvordan du henter din regning som PDF fil på Mit YouSee