Funktioner i Mit YouSee

Herunder får du et udsnit af de funktioner, du kan finde inde på Mit YouSee

I Mit YouSee kan du administrere dit abonnement. Du kan for eksempel finde dine regninger, skifte dine valgfrie kanaler eller Ekstrakanaler. Du kan også ændre dine kontaktoplysninger og meget mere.

Du finder genvejene til de forskellige produkter og indstillinger i menuen til venstre.

Forsiden på Mit YouSee

Regninger & betaling

Her kan du:

• få overblik over dine regninger
  • betale regninger, der mangler at blive betalt
  • skifte betalingskort og skifte betalingsform

Skift betalingskort

Her kan du:

• skifte betalingskort
  • skifte betalingsform

Indstillinger

Her kan du:

• se dit kundenummer/kontonummer og dine kontaktinformationer
  • til- og afmelde dig e-kommunikation, opdateringer og driftsinformation
  • ændre dit brugernavn og adgangskode

Abonnementstyper

Nedenfor kan du se de forskellige typer af vores abonnementer. I Mit YouSee vil du kun se de abonnemtenter, du har oprettet.

Mobil

Her kan du:

• dit forbrug måned for måned
  • hvilke inkluderede fordele, der er i dit abonnement
  • hvilke ekstra pakker, du kan tilkøbe
  • hvordan du foretager indstillinger som for eksempel spærring af indholdstakserede tjenester

Tv

Her kan du:

• skifte dine Ekstrakanaler
  • skifte dine tv-kanaler, hvis du har en pakke med Bland Selv
  • se hvilke film, du har lejet (hvis du har en tv-boks)

Bredbånd

Her kan du:

• se din bredbåndshastighed
  • finde navnet og adgangskoden på dit wi-fi
  • skifte kanal på dit wi-fi for at optimere dit trådløse internet

Telefoni

Her kan du:

• se dit forbrug
  • indstille Saldomax
  • angive, hvilke oplysninger du vil have stående i telefonbogen og hos Oplysningen

Mobilt bredbånd

Her kan du:

• dit forbrug måned for måned
  • hvilke inkluderede fordele, der er i dit abonnement
  • hvilke ekstra pakker, du kan tilkøbe
  • hvordan du foretager indstillinger som for eksempel spærring af indholdstakserede tjenester

YouSee More

Her kan du:

• læse mere om de forskellige fordele, der tilbydes til dig, hvis du har adgangsgivende abonnementer
  • skifte dine valgte fordele ud med nye

Log ind på Mit YouSee