Funktioner i Mit YouSee

Herunder får du et udsnit af de funktioner, du kan finde inde på Mit YouSee

I Mit YouSee kan du administrere dit abonnement. Du kan for eksempel finde dine regninger, skifte dine valgfrie kanaler eller Ekstrakanaler. Du kan også ændre dine kontaktoplysninger og meget mere.
Se hvilke funktioner, der er på Mit YouSee, på forsiden af selvbetjeningen.

Du finder genvejene til de forskellige produkter og indstillinger i menuen til venstre.

Nedenfor fortæller vi om, hvad du kan bruge Mit YouSee til.

Menuen i venstre side på mit YouSee, så du nemt finder rundt i selvbetjeningen.

Mobil

Her kan du se:

• dit forbrug måned for måned
  • hvilke inkluderede fordele, der er i dit abonnement
  • hvilke ekstra pakker, du kan tilkøbe
  • hvordan du foretager indstillinger som for eksempel spærring af indholdstakserede tjenester

Tv

Her kan dul:

• skifte dine Ekstrakanaler
  • skifte dine tv-kanaler, hvis du har en pakke med valgfrie tv-kanaler.
  • se hvilke film, du har lejer (hvis du har en tv-boks)

Bredbånd

Her kan du:

• se din bredbåndshastighed
  • finde navnet og adgangskoden på dit wi-fi.
  • skifte kanal på dit wi-fi for at optimere dit trådløse internet

Telefoni

Her kan du:
  • se dit forbrug.
  • indstille Saldomax.
  • angive, hvilke oplysninger du vil have stående i telefonbogen og hos Oplysningen

Indstillinger

Her kan du:

• se dit kundenummer/kontonummer og dine kontaktinformationer
  • til- og afmelde dig e-kommunikation, opdateringer og driftsinformation
  • ændre dit brugernavn og adgangskode

Regning

Her kan du:

• få overblik over dine regninger
  • betale regninger, der mangler at blive betalt
  • skifte betalingskort og skifte betalingsform
Log ind på Mit YouSee