Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Bredbånd på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Under Mine abonnementer vælger du Bredbånd.
Under Abonnement får du en oversigt over dit bredbåndsprodukt. Du kan se, hvilken hastighed du har samt prisen på dit produkt.
Under Indstillinger kan du redigere dit trådløse netværk. Hvis du vil ændre dine indstillinger, skal du trykke på Redigér i bunden af skærmen.
Her kan du ændre navnet på dit trådløse netværk, skifte adgangskode og skifte netværkskanal.

Tryk OK for at gemme ændringerne.