Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Sådan henter du Mit YouSee-appen

Med Mit YouSee-appen får du let et overblik over alle dine produkter, tjenester og services hos YouSee. Appen giver dig overblik over både tv, bredbånd, mobil og mobilt bredbånd, telefoni, samt en masse muligheder for indstillinger på dine produkter.

Mit YouSee-appen findes til både iOS og Android.

Hent Mit YouSee-appen til iOS (Apple)

Hent Mit YouSee-appen til Android

Hvis du ikke har iOS eller Android, kan du i stedet besøge Mit YouSee fra din pc. Her kan du finde alle detaljer om dine produkter fra YouSee.

Sådan logger du ind i Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Mangler du et eller flere af dine produkter, kan de ligge på et andet login. Ofte ligger mobil på ét login og tv og bredbånd på et andet login.

Du kan skifte mellem dine logins ved at klikke på Login med et andet YouSee Login i appen. Så får du mulighed for at benytte et andet YouSee Login.

Har du tidligere været logget ind med flere forskellige login, vil du få vist en liste over de login, du tidligere har benyttet, så du hurtig kan skifte i mellem dem.