Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Oversigt over funktionerne på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Mine abonnementer
Her kan du se en oversigt over dine abonnementer.

Du kan finde hjælp til følgende abonnementer:

• Bredbånd
  • Tv
  • Mobil
  • Mobilt bredbånd
  • Telefoni
  • Underholdning
Mangler du et eller flere af dine produkter, kan det skyldes at de ligger på et andet login. Læs mere om login her

Menu
Klik på ikonet øverst til venstre for at komme videre til de andre menupunkter.
  1. Mine abonnementer
    Her finder du en oversigt over de abonnementer, der er knyttet til dit login.
  2. Regninger
    Her er oversigten over din regningshistorik. Du kan se status for din seneste regning, dato for betaling og betalingsmetode. Du kan også hente dine regninger i PDF-format.
  3. Kontakt
    Her finder du de vigtigste kontaktoplysninger til YouSee, hvis du har spørgsmål til dine produkter.
  4. Hjælp
    Har du brug for hjælp til dine produkter eller tjenester, får du her en hurtig genvej til YouSee’s hjælpeunivers.
  5. Min Profil
    Her kan du kan redigere dine kontaktoplysninger, skifte dit brugernavn og din adgangskode til dit YouSee Login.