Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Mobil på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Mine abonnementer
Her kan du vælge dit mobilnummer for at komme videre til menuen.
Abonnement
Her kan du blandt andet:
  1. Se hvor meget tale og data, du har i dit abonnement.
  2. Se hvor lang tid, der er til næste forbrugsperiode.
  3. Gå videre til Bland Selv, så du kan justere dine timer og data.

Bland Selv
Trykker du på den grønne linje og fører den frem og tilbage, justerer du antallet af timer og data i dit abonnement. Tryk på Gem, når du har foretaget ændringen.
Forbrug
Under Forbrug kan du se, hvor meget tale og data du har brugt, og se hvor mange SMS’er, du har sendt.
Du kan også se din saldo og lave indbetalinger hvis du har negativ saldo. Du trykker bare på Indbetal til saldo, hvis du vil foretage en indbetaling.
Indbetaling
Når du trykker på Indbetal til saldo, kan du på næste side indtaste det beløb, du vil indbetale. (minimum 50 kr.).

Tryk derefter på Fortsæt.
Kortinfo
På næste side indtaster du så dine betalingskortoplysninger og trykker på Køb for at registrere indbetalingen.

Indstillinger
Under Indstillinger finder du din PUK1 kode og dit SIM-kort nummer.

Du kan også tilmelde dig følgende tjenester:

• Dataspærring
  • Dataloft
  • Udlandstelefoni
  • Saldokontrol
  • Spær for indholdstakseret SMS
  • Datakontrol Udland
  Klik på Vis ud for alle de tjenester, du vil tilmeldes.

Tilvalg
Under tilvalg kan du købe Datadelingskort og ekstra data.

Tryk på Vis for at foretage tilkøb.