Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Mobilt Bredbånd på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Under Mine abonnementer trykker du først på dit mobile bredbåndsnummer.
Abonnement
Her får du en oversigt over dit mobile bredbåndsprodukt. Du kan se abonnements navn og pris. Du kan også se, hvor meget data du har tilbage i denne forbrugsperiode.
Forbrug
Her ser du, hvor mange GB du har brugt. Det er også her, du ser din saldo.
Hvis du vil foretage en manuel indbetaling på dit mobile bredbånd, trykker du på Indbetal til saldo.

Indstillinger
Under Indstillinger kan du tilmelde Dataloft og Datakontrol Udland til dit abonnement. Så undgår du, at regningen løber løbsk, når du bruger data i udlandet.

Tryk på Vis for at tilmelde servicen.

Tilvalg
Her har du mulighed for at tilkøbe ekstra data og datadelingskort.

Tryk på Vis for at tilkøbe produktet.