Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Fastnettelefoni på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Under Mine abonnementer vælger du dit telefonnummer.
Abonnement
Her ser du navnet på dit abonnement og hvor meget, du betaler for det.
Forbrug
Her kan du se en oversigt over, hvor meget du har talt i telefon i denne måned.
Indstillinger
Under Indstillinger ser du alle de services, der følger med i dit abonnement.

Tryk på Vis for at se, hvordan du aktiverer servicen.