Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Tv på Mit YouSee-appen

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Mine abonnementer
På forsiden klikker du først på Tv.
Billede af Tv på Mit YouSee app
Abonnement
Under Abonnement får du en oversigt over dine tv-produkter. Du kan se, hvilken tv-pakke du har, og hvilke tilvalg du har. Du kan også se prisen på dit tv-produkt.
Billede af Tv abonnementsoversigt på Mit YouSee app
Kanaler
Her kan du se en oversigt over de kanaler, du har adgang til på dit tv samt kanalernes standardplacering.
Billede af kanaloversigt på Mit YouSee app