Mit YouSee - din selvbetjenings-app

Se her, hvordan du bruger din selvbetjenings-app til Mit YouSee til at administrere dine abonnementer.

Se hvilke ekstra tjenester du har adgang til

På Mit YouSee-appen kan du se, hvilke services dit abonnement giver adgang til. Her kan du se om du har adgang til tjenester som YouSee Musik eller YouSee Film og Serier.

Du skal logge ind med dit YouSee Login. Du kan finde hjælp til dit YouSee Login her

Under Mine abonnementer vælger du Underholdning.

Her kan du se de tjenester, du har til rådighed

Alt efter hvilke abonnementer du har, kan du have adgang til en eller flere af følgende tjenester:

• C More
  • YouSee Film & Serier
  • Live-tv
  • Tv-arkiv
  • YouSee Musik

Vælg den tjeneste, du ønsker at benytte, og sig OK til at åbne tjenesten.